În 2011 premiul AnnArt a fost acordat Ilinei Schileru, artist vizual şi curator al primei ediţii EBienale, în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu. Premiul a fost oferit sub forma unui grant de 555 euro şi comisonarea unei lucrări de grafică pentru AnnArt.

În 2012, premiul AnnArt a fost acordat lui Constantin Rusu, absolvent, în 2009, al secţiei de pictură a UNArte Bucureşti. Premiul a fost oferit prin susţinerea integrală de către AnnArt a expoziţiei artZoom Constantin Rusu, prima expoziţie personală a tânărului artist – şi includerea sa în portofoliul AnnArt 2012.

În 2013, premiul AnnArt a fost acordat lui Matei Avramescu, absolvent al secției de sculptură din cadrul Universității Naționale de Arte din București, licență în 2011 și master în 2013, sub  îndrumarea dl. conf. univ. dr. Darie Dup. Premiul a fost oferit sub forma unui grant de 2000 RON, o expoziție personală la AnnArt Parter în perioada 30 octombrie – 13 noiembrie 2013 și includerea lucrărilor sale în portofoliul galeriei în anul 2014.

În 2014, premiul AnnArt a fost acordat artistului vizual Andrei Mateescu, absolvent al Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Plastice, departamentul Foto-Video. Premiul a fost oferit prin susţinerea participarii tânărului artist de către Fundatia AnnArt la Celeste Art Prize în Italia, unde o lucrare a sa a fost selectată de un juriu internaţional.

În 2016, premiul AnnArt a fost acordat artistei Maia Stefana Oprea, absolventa a Universității Naționale de Arte Plastice București, secția Pictură – licența în 2012 și master în 2015, cu burse de studii universitare în Franța (Grenoble - Ecole Nationale Superieure d’Art de Grenoble, și Strasbourg - Haute Ecole des Arts du Rhin) și în SUA (Savannah College of Art and Design), este interesată de interacțiunea dinamică dintre pictură, sculptură, fotografie, video, și performance. Procesul ei creativ abordează abstracția, narațiunea disimulată, disoluția timpului, consumerismul, estetica co-prezenței, prin explorări a căror convergență se desenează progresiv ca un organism în continuă evoluție.

Copyright Fundația AnnArt, 2015. All rights reserved.

Fundația AnnArt

office@annartfundatia.ro